Uppdatering

Ligger i sängen (som vanligt;p). Lyssnar på när grabbarna grus spelar Guitarr Hero, va sj med ett tag förrut, kan ju inte påstå att ja är bra precis, de vore ju å ljuga, men de är förbannat kul=) Ligger här med min öl vid sidan, överväger att sova, men är ju inte så värst trött. Borde ju egentligen sova då ja ska opp å jobba dubbelt imorgon. Men ja klarar mej ju alltid=)

Vet inte om de hännt så mkt sedan sist ja skrev, va hos tant doktorn då ja fck reda på att mina cellvärlden va skyhöga å att dom höjdes rätt mkt för varje gång ja va där=s Inte så kul, så ja förberedde mej på lite provtagning..Men ack så fel ja hade, lr inte så fel..Provtagning blidde de, men som en mindre "operation". Dom skulle KLIPPA bort 3 bitar av mon livmoderhals för att skicka iväg, å lilla Veronica som är livrädd för allt som har med folk i vita rockar att göra fick panik. Men va ju bara att så snällt klä av sej, lägga sej med benen i den där hemska stolen å vänta, kan ärligt säga att de som gjorde minst ont va Jod som hon pillade in, ättikssyran sved utta helvete lika så bedövnings srayen..Brännde som eld!
Åsså skulle de igång..Hon skulle klippa! Svinont gjore de, känndes som ett knivhugg rätt i..Ja..På med mer spray åsså försöka igen..Knappast bättre denna gång..Så då blev de lokalbedövning som gällde..AJAJAJAJAJAJAJ säger ja bara..Känndes lika jävligt som att sätta in en Spiral å 3 ggr stack hon mej till råga på allt! Inte nog med de, jag är livrädd för nålar säger lilla jag å då säger läkaren till sköterskan; Hämta en LÅNG nål, den ska in 5 cm, som om ja inte redan va livrädd! Lg där kallsvettig skakis å svimmfärdig!
Men som tur va så satt älsklingen med, är honom evigt tacksam för de. Trotts att ja hade ont som fan efteråt så lindrade han smärtan med sin omtänksamhet å närhet<3
Så underbart att eta att han fanns där, betyder mer än han kan förstå.
Så nu är jag i väntans tider på provsvaren, visar de sej att jag fortfarande har cellförändringar så ska dom operera bort min livmoderhals=( Så håll tummarna för mej att ja slipper de!

Vad har hänt annars? Hmm..Har säkert hänt en del, men mitt minne är ju sämmre än sämst..
Bowlade med mina 4 älsklings killar i lördags, pappa, bror, älsklingen och svärfar, bara morfar som fattades så skulle de va komplett=) Fick såklart storstryc, med de kvittar hade skit kul iaf. Sen blv de hem till svärfar å svärmor för lite öl å kortspel. Trevligt som alltid, innande va de grilla.

Nu är svärmor å svärfar ute å seglar, måste erkänna att ja saknar dom! Saknar att ha dom över. Btw så hade ja å svärmor en heldag tillsammans, sydde, åt, snackade skit, lr bodera kanske de heter. Trevligt som vanligt.

Idag va de jobb, för att sedan åka ut å hälsa på mormor å morfar på en fika, sedan bar de av mot Ålberga å träffa den älskade familjen.

I helgen blir de Malmamarknaden, grilla å ett par öl iÅlberga. Sen jobb i veckan för att sedan ha taco kväll med älsklingen å hans polare på fredagen å sedan Nyköpings karnevalen på lördagen=)
Trevligt trevligt.

Är de möjligt att förtfarande vara nykär efter snart 4 mån? Upp över öronen förälskad är jag iaf, killen som betyder allt och lite till för mj. Den rätta, min drömprins<3

Nehe en kiss paus å en cigg sen sova då?
Är la lika bra skulle ja tro, så ja orkar jobba dubbelt imöra.

Hade Gött Puss

Veronica Älskar sim Tobbe, igår idag, imorgon och för alltid.

                        Jag och drömprinsen♥


Jobb, havet å handla

Trött som satan. Jobbade lite längre idag, fick ett par extra ställen. Money money money! Alltid nice. Annars har vi tagit de rätt lugnt. Spelat lite kort påbalkongen, handlat lite å bara tyckt om varandra. Ligger här i sängen mätt å sträckt som värsta sälen:p Även fast jag är propmätt så kan jag inte hålla mina små fingrar borta från godispåsen..Ajabaja Veronica.

Värmen håller i sej. Trodde jag inte imorse vid 5 taget när regnet öste ner. Va lite smått osäker på vad jag skulle ha på mej till jobbet, jens lr kortbrallor? Tyckte jag såg en blå fläck på himmelen å hoppades på finare väder, å mkt rikgigt, finare väder blev de=)

De senaste dagarnavhar spenderats av att sola och bada. Cyklade ner till Mamma Tobbe i båten igår, pratade, solade, tog en öl, sydde och bara mådde bra. Hade super trevligt. Älskar att vara vid båten. Att svärmor och svärfar är underbara är ett STORT plus. Imorgon blir de jobba för att sedan åka till Willys för att handla lite.
Fredagen vigs åt att pcka inför helgen och lämna nyckeln till bror min. Ska ju ut på havet i helgen med min underbara älskling och mamma och pappa Tobbe<3 Ska bli kul=)

Om ja ska gå ut å röka då? Tvinga med älsklingen ut å spela liiiiite kort.

Hade Gött PusseliPuss.

Älskar min Snusmummrik<3

                                      Tokig men underbart go å söt<3


RSS 2.0