Ett ta sen nu rå...

Blivit dåligt med uppdatering nu för tiden..
Men känner att de finns så mkt annat ja vill göra, ja å hjärtat mitt<3
Så bra som jag mår nu har jag inte mått på länge, bara bubblar av kärlek i  mej, kärleken till den underbaraste pojkvän man kan ha. Underbar, snäll, omtänksam, smart, söt åsså har han dom där ögonen å de där leendet som får mej att smälta, blir helt var å pirrig i kroppen när han tittar å ler mot mej.

Min bättre hälft, han känner mej bättre än va ja sj gör.
Ända sedan första gången har han funnits vid min sida och stöttat mej i dåliga samt bra dagar, låtit mej gråta på hans axel, torkat mina tårar, fått mej å le, tagit mej i sin famn, pussat mej i pannan å viskat i mitt öra; Allt kommer bli bra, jag lovar, de ska ja se till.
Aldrig träffat en människa som han, som sätter andra framför sej sj. Jag vet att jag alltid gjort de, satt andra framför mej sj, lixom glömt bort mej sj, då jag varit för upptagen med att ta hand om alla andra, men aldrig fått något tillbaks av någon kille.
Åsså som en blixt från klar himel, står du där, ler mot mej å får mej att känna mej så trygg, så trygg att ja blir lite rädd. Är de såhär de känns att bli riktigt älskad tillbaks? Är de det här som är "Ge och Ta"?

De ända jag vet, är att han betyder så mkt för mej, att jag saknar honom när vi är ifrån varandra, att ja blir lika glad varje gång han kommer hem (låter som ja är en hund?;p)
Blivit en del meckande då bilarna inte riktigt vill funka som vi vill, lite flyttande, lite 4 hjulings koll å endurotävlingar samt skoter åka, vilket tame fan va de roligaste ja gjort på länge! Guuud vilken kick, de måste ja göra om!
En del bio å lite små utflykter=)
Vi är inne på vår 8 månad som ett par..Vad fort tiden gått, tycker de känns som de var igår vi stod där vid Tuna å huttra i kylan, men på samma gång så känns de som vi kännt varandra i all evighet. Vi delar motor intresset, film å musik smak.
I sommar bär de ju av på vår andra konsert ihop=) Iron Maiden på Ullevi, ser ja fram emot!
Nehe om man skulle gå å kolla Simpsons kanske?


Sessan<3Tommy


Älskar dej igår, idag, imorgon och för alltid<3

RSS 2.0