Inte "bara" pojkvänn, utan en av dom bästa

Nyduschad å halvt som halvt uppvärmd. Är ju svinkallt ute å svart ä de med. Lite tända ljus å filmen; 7 Miljonärer på kanal 5 blir en bra avkoppling mot måndagen. Är iof sugen på nått att drick å har bara mjölk i kylen=s illa illa. Får gå förbi TIME å köpa någe å dricka.
Blev en rätt nice sovmorgon idag, efter vår 6 månaders dag, som firades med mat, kort å ett par öl. Låter kanske inget vidare? Men kul hade jag iaf å är nöjd bara ja får vara med älsklingen. Blev en hel del bröllops prat, klänning, tårta,plats när osv. Ska ja va ärlig så känns de konstigt, inte de att ja inte vill gifta mej, de vill ja absolut. Känns bara inte som att ja är 22 år å kan få barn  gifta mej lixom. Men känns underbart iaf.

Blev även bjudna på mat hos svärmor å svärfar, nån fläskfilé grejs med nån potatis grejs. De va gott=) Inte nått som ja skulle älska, men inget ja kräks av heller:p Men de va gott. Nått som jag däremot älskar och är uppväxt med är mormors pepparsås som man har mellan rostbrödsskivor! Mmmmmuma!
Blev även idag bröllops prat, visade klänningen å den blev omtyckt=) Tur de ju.

Tänk va man kan sakna någon ibland, inte på kärleksvis, utan en riktigt bra kompis. Precis vad ja gör just nu. Saknar honom så otroligt mkt. Vad hände med "Genom Eld och Vatten"? Vad hände med dej? Va? Bara undrar, killen som alltid fanns där för mej? Som ja kunde ringa natt som dag? Han som va min bästa vän? Som fick mej att skratta när tårarna bara rann t för mina inder? Han är borta, för länge länge sedan. Vill iof inte ha den du blivit som vän, den killen ja kännde va inte otrogen mot sin flickvänn, låg inte med allt å alla, va inte så elak å sexfixerad. Saknar den du va när vi först träffades..Den bästa vän ja haft, den ända vän ja älskat..=(

Men nu har jag ju en pojkvänn som får mej att le när tårarna rinner längs kinderna, när livet bara känns åt helvete så får han mej på bättre humör, när jag behöver gråta ut får ja låna hans famn å axel. När jg vill skratta skrattar han med mej,  när jag är så ledsen man bara kan bli tröstar han mej, gråter med mej, stryker mej över kinden och säger; Allt kommer bli bra. Jag älskar dej.
Han är inte bara min pojkvänn utan även en an dom bästa vännerna.
Men behöver ju även prata med någon annan bland, ventilera lite lixom, klaga, sura å skratta. Klart ja kan göra allt detta med älsklingen, men de behövs göras med någon annan åxå, å den vännen lr dom har jag. Två av mina älsta och bästa<3 Men är så otroligt glad att vi fungerar så bra ihop ja å älsklingen, att de inte är tex när man är på krogen, man kan gå som polare, man behöver inte hålla tok koll på varandra, man litar på varandra å kan ha riktigt kul ihop, men även på 2 olika håll. Man behöver inte vara med varandra 24-7,den ena blir inte sur om den andra vill gå ut å festa sj med sina polare, men kan även be den andra att följa med.

Blev lite för sentimental där ett ta:p Katten ligger å snarkar i stolen tvärs över rummet...Den som ändå kunde sova så tungt som han gör.
Saknar min kära familj med, va ju med dom igår, men träffas allt för sällan nu ju=( De får bli ändring på de tycker ja! Älskar er min underbara familj.

Nehe nu blir de en cigg innan älsklingen kommer, sen kolla film, sen gå hem till honom å mysa innan de blir sovdax=)

Hade Gött Pussar

Veronica Älskar sin Tobbe mer än allt annat<3



6 mån

Hem kommen från jobbet för ett tag sen, fredag är de ju med, så nice! Har längtat till denna dag sen veckan började:p Alltid härligt med helg efter en jobbig arbetsvecka,  men ska ju va glad att ja har ett jobb ju å de är ja!
Pommesen står i ugnen å jobbar på å bli klara:p
Ska äta dillstuvad potatis å fläsk lite senare, men måste ha nått i magen innan älsklingen kommer hem. Så stolt över honom<3 Sj skulle ja inte palla att sätta mej vid skolbänken igen 07.30-15.30 mån-fred. Men de är ju för en god sak, tror han kommer klara lastbilskortet gallant=) Håller mina tummar å tår för honom iaf=)
Vet inte riktigt va som händer ikväll, är rätt sugen på att spela lite kort hos svärmor å svärfar ikväll, får iof storstryk nästan varje gång, men de kvittar kul har ja iaf! Har alltid trevligt med dom<3
Men saknar att åka ut till Ålberga över fred-lörd å grilla å ta en öl å lite kort. Men de kommer la de med.

Imorgon är de 6 mån med älsklingen. Shit va tiden går fort asså. Tyckte nyss vi träffades. Tyckte nyss de va försommar, men känns som att över en natt har de blivit minusgrader på mornarna å höstfärger på träden. Tänk att de gått 6 mån...Hjälp, va har ja åstakommit under dessa 6 mån?
Hmm...Tackat nej till sjuksköterske utbildning..Tackat nej till massörutbildning i Vasaa Finland..Har ja gjort nått bra? Förutom att va med älsklingen å jobba? De får bli ett senare svar på den frågan..

Har alt vilken brudklänning ja vill ha iaf, fastnade för den vita..Men skulle iof vilja ha den i svart med vita detaljer iat..Går alltid att fixa!
Leta rätt på katten äta å vänta på älsklingen.

Sug å svälj trevlig helg!

Pussar

Love u baby<3


Höst, ledig å bröllops nojja

Tänt lite ljus, behövs i detta höst väder. Shit va fort tiden gått, tyckte nyss de va varma sommar kvällar å grillning med öl i Ålberga, men så rätt va devar så blev de kallt, löven började ändra färg och falla. Va ju t.o.m minusgrader imorse. Inte mej emot alltså, älskar kyla å när löven börjar falla, betyder att vintern snart är här=) Mår så bra på vintern, nått speciellt med den. Den underbara glittrande snön, minusgraderna, julpynt..Va mer kan man begära? Älskar när de är dags att börja baka julbröd, pynta å så=) Blir ju jul hemma hos älsklingen å mej i år. Så Veronica ska stå för maten, lr i båda ska la göra de, bara att jag ska laga den. Ska bli såååå mysigt. Snart börja handla julklappar..Jo är lite knäpp, men ÄLSKAR ju vintern.
Kommer ihåg då ja bodde i Lkpg..Anna å ja hade inte en lugn stund när julen började närma sej (mellan alla våra "misslyckade" roadtripps å krockar då förstås;p). Sjukt mysigt, som galna av alla julsaker.
Saknar de faktiskt. Men i år blir de till att åka ner och julshoppa där, svärmor å älsklingen ska med iaf, hoppas på å tvinga med mammsen oxå. Längtar!

Är ju som sagt ledig idag, skönt fast ändå inte, blir så sjukt rastlös. Inget å se på på tv å svinkallt för å va ute. Har varit ute å prommenerat idag iaf, och kollat va mina tatueringar skulle kosta runt 500:- funkar för mej=) Dom är ju iof inte så stora, men dom betyder för mej<3

Sedan så sitter jag å kollar brudklänningar, jepp, vi ska ju gifta oss i sommar=) Wiie Veronica Johansson då.
Letar efter en svart, då vi ska ha ett Hårdrocks bröllop. Blir nog bra skulle ja tro. Finns mkt fina klänningar, men få i svart, men de ska vi nog lösa, är ju ett tag kvar.
Ska ju gifta oss ute, hellst av allt skulle ja vilja gifta mej på en strand, men har kommit på nått som nästan är bättre, skulle vilja gifta mej där älsklingens frfar bor, jättefint en bit ut på landet, men inte säkert att han vill att vi ska gifta oss där lr att han orkar de:p Men har tänkt igenom de bra, då slipper han åka bort därifrån ju. Men får se hur de bli.

Nehe en cigg på detta nu då, måste leta rätt på katten min..Han är tyst, vilket brukar betyda att han har ntt jävelskap för sej..

Hade Gött Pussar å Kramar

Veronica Loves Tobbe<

Brudklänningar;p:




Samma som ovan fast framifrån=)



Bara 2 av alla ja hittat;p


RSS 2.0