6 mån

Hem kommen från jobbet för ett tag sen, fredag är de ju med, så nice! Har längtat till denna dag sen veckan började:p Alltid härligt med helg efter en jobbig arbetsvecka,  men ska ju va glad att ja har ett jobb ju å de är ja!
Pommesen står i ugnen å jobbar på å bli klara:p
Ska äta dillstuvad potatis å fläsk lite senare, men måste ha nått i magen innan älsklingen kommer hem. Så stolt över honom<3 Sj skulle ja inte palla att sätta mej vid skolbänken igen 07.30-15.30 mån-fred. Men de är ju för en god sak, tror han kommer klara lastbilskortet gallant=) Håller mina tummar å tår för honom iaf=)
Vet inte riktigt va som händer ikväll, är rätt sugen på att spela lite kort hos svärmor å svärfar ikväll, får iof storstryk nästan varje gång, men de kvittar kul har ja iaf! Har alltid trevligt med dom<3
Men saknar att åka ut till Ålberga över fred-lörd å grilla å ta en öl å lite kort. Men de kommer la de med.

Imorgon är de 6 mån med älsklingen. Shit va tiden går fort asså. Tyckte nyss vi träffades. Tyckte nyss de va försommar, men känns som att över en natt har de blivit minusgrader på mornarna å höstfärger på träden. Tänk att de gått 6 mån...Hjälp, va har ja åstakommit under dessa 6 mån?
Hmm...Tackat nej till sjuksköterske utbildning..Tackat nej till massörutbildning i Vasaa Finland..Har ja gjort nått bra? Förutom att va med älsklingen å jobba? De får bli ett senare svar på den frågan..

Har alt vilken brudklänning ja vill ha iaf, fastnade för den vita..Men skulle iof vilja ha den i svart med vita detaljer iat..Går alltid att fixa!
Leta rätt på katten äta å vänta på älsklingen.

Sug å svälj trevlig helg!

Pussar

Love u baby<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0