Glass i stora lass

Nästan nyss hemkommen efter en heldag med familjen, mormr å morfar å älsklingen i Östergötland. Blen färgan över till Söderköping från Kvarsebo, för tt sedan käka på Smultronstället, tog den näst minsta glassen ja hittade lr glass å glass, va 2 våfflor, med jordgubbas, glass, sås å grädde. Va mumma, medans resten av folket tog lite större glassar.
Sedan så bar de av till Cloetta, handlade mest till svärmor  svärfar, men måste ju erkänna att vi köpte en å annan godispåse vi med.
Sedan bar de ner till Mantorp då min mormor är en lika dan väsknörd som ja;p Så vi kollade lite väskor.
Sedan bar de av hem till mamma på kaffe å smörgås. Sen hem till ICA å såblev de en hamburgetallrik för lilla Veronica. Så här ligger ja hels slut i kroppen framför tv:n med en öl å glor på Family Guy..De SUGER, family guy asså. Åsså kl 0.00 Imorgon så bär de av till jobbet, nice med lit pengar. Bara en vecka kvar tills vi åker till Mariehamn, ska bli riktigt kul=)

I helgen som kommer så ska vi ha familje 5 kamp, älsklingens familj mot min..Vill inte sova hemma den kvällen om dom vinner:p

Hmm va hände i helgen då?
Jo, vi va ju in på karnevalen i Nyköping en sväng, ja älsklingen å bror. Sedan bar de hem för att kolla lite film å bara ta de lugnt. Stackars bror fick sova på soffan..
Lördagen spenderades hemma i Ålberga med Fam Karlsson, lite grilla, potatisgratäng, öl och kortspel. Trevligt som tusan!
Söndagen blev de sola i Ålberga samt kort hos mina underbara svärföräldrar.

Nu blir de till att ta en cigg innan ja somnar! Tvinga med älsklingen med;p

Hade Gött PussPuss

Älskar min Tobbe
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0