Sol

Underbara sol! Man mår ju så sjukt mkt bättre när solen tittar fram, sjukt härligt, nackdelen med solen är att de blir svinvarmt i lägenheten, inge element på..Vilket inte behövs när solen tittar fram..Har ju sol från morgon till kväll, träligt att ja inte har någon balkong bara, de hade varit härligt!
Varit en bra helg, i fredags va de utgång med grabbarna grus på OT=) Mat, öl, whiskey å trevligt sällskap, de är en super kombination de! Blidde inte så farligt sent heller, har nog "tappat stinget" på senare år:p Blivit gammal, blir ju 23 den 7/4=O
Va ju inte länge sedan som ja fyllde 22, vart har ett helt år tagit vägen? Trotts att de senaste åren varit jobbiga så va förra året nice=)
Är ju inte varje dag ja är på Road racing å får va mc-meck/Paraplyflicka, hade en riktigt trevlig helg då!
Träffat nya mäniskor, va ute med båten en hel del i sommras, grilla, öl å kort, man hinner med mer på 1 år än va man tror, tycker inte ja gjort nå..Men när ja tänker tillbaks så har de blivit en hel del.

Helgen blev ju inte sämre av att C messade i "panik"..Hehe tycker faktiskt LITE synd om honom.. Han är lite för snäll han..Men de gav mej ett gott skratt å ett trevligt tele samtal=)

Lördagen skulle ju bli konsert i Flen, Hardcore Superstar, men då feber å mensvärk inte va nån trevlig kombination så fick ja så snällt stanna hemma, kan ju va rätt nice de med ibland. Första helgen på länge som ja är SJÄLV å bara tar mej tid för MEJ. Blev film, Hajar som Hajar. Barnsliga jag:p

Får se om de blir någon sthlms resa för lilla mej nästa helg, beror på..:p

Hämta mer kaffe kanske? Innan de blir te å åka till Ålberga, sol å kaffe på landet=D

Hade Gött.

Pussar Veronica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0